AFHAALCENTRUM MANIS

AFHAALCENTRUM MANIS lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 44 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Afhaalcentrum Manis. Meer weten? Ontdek meer

11 apr 2022 om 0:20 Smoor besteld, zodra ik t bakje open deed, rook ik kruidnagel... Zodra ik de eerste hap nam... KRUIDNAGEL! Ik denk dat het dekseltje van t potje kruidnagel nog ergens in de pan ligt! T was echt niet te eten en deed echt m'n best... Want honger!
6 apr 2022 om 11:57 Erg lekker en goed warm, royale portie.
10 feb 2022 om 22:37 De bestelde rijsttafel was goed en precies op tijd bezorgd.
26 jan 2022 om 8:47 Toen de bezorger de maaltijd uit zijn tas haalde viel een deel op de grond door slechte verpakking. Hierdoor moesten we deel weggooien en was de rest lauw geworden nadat we de rommel hadden opgeruimd. Nog geen reactie van Thuisbezorgd op klacht.
13 jan 2022 om 21:00 Fantastisch gegeten!
2 jan 2022 om 22:51 De Gado Gado speciaal was heerlijk. De Gado Gado, het vlees, de groente (Karedok) en de sate zaten in aparte bakjes. Het was goed warm en heel erg lekker.
14 dec 2021 om 22:29 Eten was wel lekker, helaas was de sate kambing niet helemaal gaar. Erg jammer. .De bezorgtijd was ongelooflijk lang, bijna anderhalf uur!
20 nov 2021 om 22:32 Voor 40 euro besteld maar kreeg verkeerde bestelling denk ik (vega bestelling van 10 euro). Gelijk proberen de zaak te bellen maar kreeg geen gehoor want werd weggedrukt.
21 okt 2021 om 22:53 Ik vond het eten te waterig en niet echt smaakvol. En de bami vond ik heel weinig. Ik werd er niet echt enthousiast van. Ik denk niet dat ik hier nog een keer eten zal bestellen.
4 sep 2021 om 21:29 Erg lekker eten vooral de rendang is bijzonder goed.
17 aug 2021 om 15:19 Helaas viel het tegen. De tahoe bij de gado gado leek uit 1994 te komen, van de tahu tumis wist ik niet zeker of ik het kon opeten. Het rook bedorven. Wel opgegeten: dat ging goed. De sayur lodeh met grote stukken onverklaarbare groenten.. Niet mijn toko.
17 jun 2021 om 20:41 Top eten en keurig bezorg!